• Geri dön

  • 463 Görüntülenme

  • 16 Haber

  • 486 İşletme görüntülenme


Yüksek standartlarda ürettiği gıda, kişisel bakım ve ev temizliği ürünlerini tüketicisiyle buluşturan FİLE; mağaza ağına her geçen yenilerini ekleyerek sunduğu sakin, ferah ve konforlu alışveriş deneyimini daha fazla tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Yazlık bölgelerde de tüketicilerin gözde adresi olan FİLE; Aydın, İzmir ve Antalya’da bulunan mağazalarına son olarak Muğla’nın Bodrum ilçesindeki şubesini ekledi. 186 mağazasıyla tüm Türkiye’de hizmet veren FİLE, yakın dönemde ikinci şubeleri açılacak olan Kuşadası ve Muratpaşa mağazaları ile de tatil beldelerinin sakinleri ile buluşacak.

Süpermarket ihtiyaçlarını yüksek standartlarda, konforlu ve sade bir ortamda, sürekli uygun fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşturan FİLE, tatil bölgelerindeki mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek mağaza zincirinin en yeni halkasını Bodrum’da hizmete sundu. Gerek ürün geliştirme gerek hizmet politikasında tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alan FİLE; mağaza açılışlarında da sevenlerinin taleplerine yanıt vererek mağaza ağına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor.

186 mağazasında müşterileriyle buluşan FİLE, tatil beldelerinde de yeni mağaza açılışlarına imza atıyor. Aydın’da Kuşadası, İzmir’de Urla, Bornova, Karşıyaka, Gaziemir, Antalya’da ise Konyaaltı, Lara ve Muratpaşa’daki mağazalarıyla yazlık bölgelerdeki tüketicilerle buluşan FİLE; Kuşadası ve Muratpaşa şubelerine yenilerini eklemeye hazırlanıyor. FİLE; Harras, Actisoft ve Daycare markalı özel ürünlerinin yanı sıra en iyi kalitede tedarik ettiği farklı ve geniş ürün çeşitliliğini ferah ve konforlu bir ortamda tüketicilerle buluşturuyor.

“Her gün uygun fiyat” politikasını benimseyen ve tüm mağazalarında geniş koridorlar, düzenli raflar, sakin bir alışveriş ortamı olmasına özen gösteren süpermarket zinciri; aynı zamanda mağazaları bünyesinde sunduğu otopark imkanıyla müşterilerinin alışveriş deneyimini kolaylaştırıyor.

Mobil Uygulama ile ‘Sen Neredeysen FİLE Orada’

‘Sen Neredeysen FİLE orada’ diyen marka, mağazalarının bulunduğu her yerde aynı zamanda mobil uygulamasıyla da hizmet veriyor. FİLE’nin tüm akıllı telefonlara indirilerek ulaşılabilen dijital uygulaması ile tüketicilerin tüm ihtiyaçları istedikleri saatte kapılarına kadar ulaştırılıyor. FİLE’nin alışverişi kolaylaştıran bir diğer hizmeti olan dijital ödeme uygulaması FİLEPara ile ise nakit ya da kredi kartına gerek olmadan FİLE mağazalarından gerçekleştirilen tüm alışverişlerde cep telefonuyla ödeme imkanı ve istenilen cep telefonu numarasına istenilen miktarda FİLE para gönderilmesine olanak sağlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL