• Geri dön

  • 255 Görüntülenme

  • 16 Haber

  • 486 İşletme görüntülenme


Yüksek standartlarda ürettiği gıda, kişisel bakım ve ev temizliği ürünlerini tüketicisiyle buluşturan FİLE, plastik poşet kullanımının doğaya verdiği zarar konusunda müşterilerini bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla “Konuşan Poşetler” Kampanyası’nı hayata geçirdi. Marka, tüm mağazalarındaki plastik poşetlerin üzerine esprili ancak eleştirel bir dille hazırlanmış mesajlar yerleştirdi. FİLE’nin “Konuşan Poşetleri”, dört farklı mesajla tüketicileri doğa dostu alternatiflere yönlendiriyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz ederek günlük hayatlarını kolaylaştıracak gıda, temizlik ve kişisel bakım kategorisinde ürünler geliştiren FİLE; çevre konusunda müşterilerinde farkındalık yaratmak amacıyla bir kampanyaya imza attı. Tüketicilerin plastik poşet yerine daha çevreci alternatiflere yönelmesini motive etmeyi amaçlayan kampanya kapsamında marka, plastik poşetlerin üzerinde farkındalık uyandıran mesajlara yer veriyor.

Plastik Poşetler Dile Geldi

FİLE, plastik poşetlerin doğaya verdiği zararın altını çizmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği Konuşan Poşetler Kampanyası ile tüketicilerin, alışverişlerinde plastik poşet yerine karton veya bez poşet kullanmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Marka, tüm marketlerindeki plastik poşetlerin üzerine esprili ancak eleştirel bir dille hazırlanmış mesajlar yerleştirdi. Plastik poşetlerin üzerinde yer alan mesajlar, birçok insanın plastik poşetlerin doğaya verdiği zararı bilmesine rağmen bu farkındalıkla hareket etmediği içgörüsünden yola çıkılarak hazırlandı.

FİLE’nin “Konuşan Poşetleri”, dört farklı mesajla tüketicileri doğa dostu alternatiflere yönlendiriyor. Konuşan Plastik poşetlerin verdiği mesajlar ise şöyle; “Dünyaya verdiğim zararı bilsen beni tercih etmezdin”, “Doğada en az 1000 yıl kaybolmadığım halde beni mi seçtin?”, “Tek kullanımlık plastik bir poşet olduğum için üzgünüm.”, “Bir daha dünyaya gelsem bez çanta olmak isterdim.”

FİLE, plastik kullanımını azaltma konusunda tüketicilerini teşvik edecek yaratıcı projelerine devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL