• Geri dön

  • 592 Görüntülenme

  • 16 Haber

  • 486 İşletme görüntülenme


Harras Makaron ile Çay ve Kahve Saatleri Renkleniyor

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak birbirinden farklı ve kaliteli ürünler geliştiren FİLE, gıda markası Harras çatısı altında müşterilerinin beğenisine sunduğu Makaron çeşitleri ile çay ve kahve saatlerini renklendiriyor. FİLE; pürüzsüz dış katmanı, bol iç dolgusu, renk renk çeşitleri ve glütensiz olmasıyla tüm tatlı severlere hitap eden Harras Makaron ürününü, Dünya Makaron Günü’nde mobil uygulamadan yapılan tüm alışverişlerde hediye etti. Yüksek standartlarda üretilen gıda, kişisel bakım ve ev temizliği ürünlerini konforlu ve sade bir ortamda müşterilerine sunan FİLE; Harras, Actisoft ve Daycare markalı özel ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

FİLE, farklı lezzetler deneyimlemeyi, evde yemek yapmayı ve yemeyi sevenler için yenilikçi ürünler geliştirdiği gıda markası Harras ile sadece Türkiye’nin değil, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini de müşterileriyle buluşturuyor. FİLE’nin, tatlı severlerin beğenisine sunduğu farklı ürünlerden biri olan makaron, Harras markası altında çeşit çeşit aromaları, rengarenk görünümleri ve istenildiği an taze olarak tüketilebilmesiyle tatlı krizlerinin kurtarıcısı oluyor.

Evde Yapması Zor, FİLE’de Bulması Kolay: Harras Makaron

Fransız tatlı sanatlarının simgelerinden biri olan makaron; isteğe bağlı onlarca farklı aromayla tatlandırılabilen iki pürüzsüz kabuk arasındaki dolgu malzemesinden oluşan lezzetli bir atıştırmalık olarak tüm dünyada severek tüketiliyor. Yapımı oldukça dikkat ve ustalık gerektiren makaronun birbirinden farklı çeşitleri, FİLE ile kolayca ulaşılabilen bir tatlı seçeneğine dönüşüyor. Harras markalı dondurulmuş makaronlar, içeriğinde 9 adet makaron bulunan iki farklı kutuda ve altı farklı aromada satışa sunuluyor. Oda sıcaklığında 1 saat veya buzdolabında 3 saat çözündürerek istenilen anda taze olarak tüketilebilen Harras Makaron’un Antep fıstıklı, çilekli, muzlu, vanilyalı, çikolatalı ve frambuazlı çeşitleri bulunuyor.

Üstelik %100 badem unundan yapılan bu lezzetli atıştırmalık glütensiz olmasıyla da dikkat çekiyor.

Dünyanın en meşhur atıştırmalıkları listelerine giren makaronun bu kadar sevilmesinin bir sonucu olarak, her yıl 31 Mayıs, Dünya Makaron Günü olarak kutlanıyor. FİLE de müşterilerine tatlı bir sürpriz yaparak Dünya Makaron Günü’nde FİLE mobil uygulamasından alışveriş yapan herkese, siparişlerinin yanında Harras Makaron hediye etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL