• Geri dön

  • 1.139 Görüntülenme

  • 514 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Çocukların hareketli dünyası için sayısız alternatif sunan Kinetix, cırt cırt detaylı sneaker modelleriyle ilgi çekiyor. Miniklerin adımlarına konforlu yapısıyla eşlik edecek sneakerlar, Kinetix’te ebeveynleri bekliyor!

Sadeliğiyle ve rahatlığıyla öne çıkan Kinetix sneaker modelleri, birbirinden renkli ve eğlenceli modelleri ile çocukların favorisi oluyor.

Kinetix Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan cırt cırt detaylı sneaker modelleri; siyah, beyaz, bej ve lacivert renkleri ile çocukların adımlarına eğlence katıyor. Renkli şerit, eğlenceli baskı ve kalın taban detaylarıyla süslenmiş sneakerlar, okulda, hafta sonu yürüyüşlerinde, parkta ve hayatın birçok alanında fonksiyonel yapısıyla miniklerin her anının en dinamik parçası oluyor. Sweatshirt, pantolon, tayt, t-shirt ve daha birçok kombinin en eğlenceli tamamlayıcısı olacak sneaker modelleri Kinetix’te sizleri bekliyor!

Kinetix cırt cırt detaylı sneakerlarını yakından incelemek için FLO ve IN STREET mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL