• Geri dön

  • 2.265 Görüntülenme

  • 514 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, Yeni Sezon Koleksiyonu ile doğa için tasarlanan sneakerlarını sağlamlığı ve fonksiyonelliği ile kamp aktivitelerine taşıyor!

Lumberjack’in birbirinden zevkli sneakerlerı doğa sporları, doğa aktiviteleri ve kamp tatillerinin vazgeçilmezi oluyor!

Her mevsimin gözdesi olan sneakerlar, en son trendleri takip eden erkeklerin ve kadınların ilk tercihi oluyor. Konforu moda ile buluşturan Lumberjack koleksiyonunda; siyah, beyaz, lacivert, hâkî ve bej gibi her zaman tercih edilen renkler öne çıkıyor. Sneakerların konforlu taban yapısı günün her anında ve her ortamda enerjik ve aktif adımlar atmanıza yardımcı oluyor.

Zaman mekan fark etmeksizin spor şıklığı yakalamak isteyenler için ideal olan sneakerlar, rahatlıktan ve spor tarzdan taviz vermeyenlerin tercihi oluyor. Kamp aktivitelerinde, hafta sonu etkinliklerinde, doğa yürüyüşlerinde aynı zamanda günlük yaşamınızda Lumberjack sneakerları ile tüm dikkatleri adımlarınıza çekmeye hazır olun!

Lumberjack Yeni Sezon Koleksiyonu’nda yer alan oldukça zengin sneaker modellerini daha yakından görebilmek için FLO ve IN STREET mağazalarını veya www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL