• Geri dön

  • 1.597 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 708 İşletme görüntülenme


Pure Beauty ve Originals ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın sevilen markaları Pure Beauty ve Originals serumları ile cildinize özen gösterin! Birbirinden etkili cilt bakım serumlarıyla hayal ettiğiniz cilde kavuşmak çok kolay!

Pure Beauty Brighten Up Luminous Serum 30ml / 199.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Luminous Serum, aydınlatıcı formülü ve pürüzsüzleştirici etkisi sayesinde nemli,parlak bir cilt için gerekli olan korumayı cilde sağlar.

İçeriğindeki Panthenol (B-5 vitamini) sayesinde cilt bariyerini korumaya destek olur. Cildin kusursuz bir şekilde parlak ve taze görünmesini sağlamak için koyu lekelerin ve eşit olmayan cilt tonunun düzenlenmesine yardımcı olur. Gece kullanımı için uygundur. Avucunuza uygun miktarda alın ve tüm yüzünüze ve boynunuza hafifçe masaj yaparak uygulayın. Aydınlık cilt etkisini ikiye katlamak için Brighten Up Kapsül Essence ile birlikte kullanın.

Pure Beauty Youth Restore Konsantre Yağ-Serum /199.90 TL

Pure Beauty Youth Restore Konsantre Yağ-Serum içeriğindeki jojoba yağı, macadamia tohumu yağı ve çayır köpüğü tohumu yağı sayesinde cildin nem dengesini korumaya yardımcı olurken, cildin sıkılaşmasına ve elastikiyetinin güçlendirilmesine destek olur. Kullanıcıların %70’inden fazlası serumun hedef bölgedeki sıkılaştırma performansından memnun olduğunu belirtiyor.*

*60 kişinin üzerinde yapılan panel testi sonuçları

Pure Beauty Cica Soothe Serum 30ml / 229,90 TL
Pure Beauty Cica Soothe serum, yatıştırıcı ve iritasyon önleyici özellikleriyle bilinen Cica bitkisinin değerli özleri ile formüle edilmiştir. Kore Fermantasyon Teknolojisi ile infuse edilen Cica özü, normal Cica özünden %40 daha fazla nemlendirme gücüne sahiptir. Cildin yatıştırılmasına yardımcı olan Pure Beauty Cica Soothe Serum, yoğun nemlendirme özelliğinin yanında hassas ciltlerin cilt bariyerinin güçlendirilmesine katkı sağlar.

Originals Nemlendirici C Vitaminli Serum / 79,95 TL

Originals Nemlendirici C Vitaminli Serum ile capcanlı bir cilde kavuşun! İçeriğindeki C vitamini sayesinde cildi canlandırmaya yardımcı olan Originals Nemlendirici C Vitaminli Serum, cildin daha pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazanmasını destekler.

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL