• Geri dön

  • 1.643 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 708 İşletme görüntülenme


Naturals by Watsons Ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın favori Sürdürülebilir Yaşam markası Naturals by Watsons’ın vegan olan, %90'ın üzerinde doğal kaynaklı içeriklerle formüle edilen ve geri dönüştürülmüş ambalajlarla yenilenen saç ve cilt bakım ürünleriyle doğaya saygı duyan güzellik!

Naturals By Watsons Argan Şampuan 490ml / 62,95 TL

Naturals by Watsons Argan Şampuan ile canlı saçlara kavuşun! Besleyici ve canlandırıcı özellikleri sayesinde “sıvı altın” olarak bilinen Sertifikalı Organik Fas Argan Yağı ile formüle edilen Naturals by Watsons Argan Şampuan kuru ve yıpranmış saçlar için idealdir. İçeriğindeki E vitamini ve zengin yağ asitleri ile saçı beslemeye ve ışıltılı görünen saçlara kavuşabilmeniz için saçın esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermez.

Naturals By Watsons Lavanta Saç Kremi 490ml/ 69,95 TL

Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi ile parlak saçlar! Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi, rahatlatıcı özelliği ile “Huzur Çiçeği” olarak bilinen Fransız Lavantası içeren formülü sayesinde pürüzsüz ve parlak görünen saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermeyen Naturals By Watsons Lavender Saç Kremi ile saçlarınıza etkili bakım!

Naturals By Watsons Argan Saç Maskesi 200ml / 69,95 TL

Naturals by Watsons Argan Saç Maskesi içeriğindeki “sıvı altın” olarak bilinen Sertifikalı Organik Fas Argan Yağı, E Vitamini ve esansiyel yağ asitleri ile saçları canlandırmaya, beslemeye ve yıpranmalara karşı korumaya yardımcı olur. Argan tohumu özleri içeren Naturals by Watsons Argan Saç Maskesi, saç derisinin nemlendirilmesini ve saçların parlak görünümünün artırılmasını destekler. İçeriğindeki avokado yağı ile saç köklerini nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olan Naturals by Watsons Argan Saç Maskesi, Pro vitamin B5 ile formüle edilen içeriği sayesinde saçların kırılmasını önlemeye yardımcı olur.

Naturals by Watsons Hibiskus Saç Bakım Yağı 100ml / 69,95 TL

Naturals by Watsons Hibiskus Saç Bakım Yağı, içeriğindeki organik Hibiskus özünün besleyici gücü sayesinde, saçın direncini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda organik Hibiskus çekirdeği ekstresinin antioksidan özelliğiyle kırılmaların önlenmesini destekler. Naturals by Watsons Hibiskus Saç Bakım Yağı hafif formülü sayesinde saçların nemlendirilmesine, onarılmasına ve hasara karşı güçlendirilmesine destek olur. Saçları beslemek ve bakım yapmak için şampuandan sonra nemli saçı havluyla nazikçe kurulayın, saçınıza 1-2 pompa saç yağını uygulayın ve durulamayın. Saçı yumuşatmak ve parlaklığını artırmak için kuru saça uygulayın ve durulamayın.

Naturals by Watsons Aloe Vera Duş Jeli 490ml / 63,50 TL

Naturals by Watsons Aloe Vera Duş Jeli ile cildinize nazik bakım! Naturals by Watsons Aloe Vera Duş Jeli, nemlendirici ve rahatlatıcı özelliği ile bilinen Aloe Vera ile formüle edilmiştir. Naturals by Watsons Aloe Vera Duş Jeli zengin içeriği sayesinde cildi nazikçe temizlemeye, nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur.

Naturals by Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu 490 ml/ 89,95 TL

Naturals by Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu ile neme doymuş bir cilde sahip olun! Cildi aydınlatmayı destekleyen Sertifikalı Organik İtalyan Kan Portakalı ile formüle edilmiştir. Naturals By Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu, yağsız formülü ile kuru cildi nemlendirmeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Naturals by Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu’nu duş aldıktan sonra, uygun miktarda kuru cilde uygulayın ve tamamen emilene kadar cilde nazikçe masaj yapın.

Naturals By Watsons Pirinç Kepeği Vücut Serumu 490 ml/89,95 TL

Cilt problemleri çözümlerinde yüzyıllardır kullanılan, “cennetin bahşettiği besin” olarak bilinen organik sertifikalı Japon pirinç kepeği içeren Naturals by Watsons Pirinç Kepeği Vücut Serumu, cilt tonunu eşitleyerek vücudunuza aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Naturals By Watsons Zeytin Krem El Sabunu 400ml / 49,95 TL

Zeytinyağından gelen vitamin ve asitler ile formüle edilen Naturals By Watsons Zeytin Krem El Sabunu cildin elastikiyetinin artırılmasını destekler. Sabun içermeyen krem formülü ile ellerin nazikçe temizlenmesine ve nemlendirilmesine yardımcı olur. Naturals By Watsons Zeytin Krem El Sabunu SLS VE SLES içermez.

**Belirtilen fiyatlar Eylül güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL