• Geri dön

  • 179 Görüntülenme

  • 666 Haber

  • 18.070 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics Türkiye ve IKEA iş birliğiyle düzenlenen Para Yüklü Kart Kampanyası kapsamında, IKEA’dan oturma odası kategorisinde IKEA Aile Kart ile 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciler, samsung.com.tr’den seçili Samsung TV satın alımlarından sonra kampanya koşullarını yerine getirerek 5.000 TL’ye varan miktarlarda Para Yüklü Kart fırsatı elde edebilecek.

Samsung Electronics Türkiye ve IKEA’nın ortak kampanyası, oturma odalarına şık ve farklı bir dokunuş yapmak isteyen tüketicilere mevcut televizyonlarını da yepyeni bir Samsung TV ile değiştirme fırsatı sunuyor. Para Yüklü Kart kampanyası kapsamında, 13 Mayıs – 16 Temmuz tarihleri arasında IKEA mağazalarından IKEA Aile Kart ile 5.000 TL’nin üzerinde oturma odası ürünleri satın alan tüketiciler, aldıkları Samsung TV modeli bazında değişen miktarlarda Para Yüklü Kart fırsatından yararlanabilecek.

Buna göre kampanyada belirtilen süreler içinde Samsung Online Mağaza’dansatın aldıkları Samsung TV’nin kurulumunu Samsung yetkili servisine yaptırarak formu dolduran ve istenilen belgeleri yükleyen tüketiciler satın aldıkları seçili TV modeline göre belirlenmek üzere 5.000 TL’ye varan miktarlarda Para Yüklü Kart bakiyesi kazanacak.[1] Üstelik bu kampanya, 13 Mayıs – 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında Samsung tarafından TV ürünlerinde düzenlenen mevcut hediye ürün veya para yüklü kart kampanyalarıyla birleştirilebilecek.

Kampanyadan yararlanan tüketiciler, yeni oturma odalarında Samsung TV’nin sürükleyici görüntü kalitesiyle en sevdikleri içeriklerin keyfini çıkarabilecek. Samsung Electronics Türkiye ve IKEA’nın Para Yüklü Kart kampanyası hakkında detaylı bilgilere ve kampanya koşullarına buradan ulaşmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL