• Geri dön

  • 883 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler üreten Koroplast, Çift Kilitli Poşetleri ile Kurban Bayramı’nda etlerin hijyenik bir şekilde muhafazasını ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşılmasını sağlıyor.

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen marka Koroplast, pratik ürünleri ile Kurban Bayramı’nda da tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor.

Yaz mevsimine denk gelen Kurban Bayramı’nda, kurban etlerinin sağlıklı ve hijyenik bir şekilde muhafaza edilmesi ve paylaşılması büyük önem taşıyor. Koroplast, gıda tüzüğüne uygun olarak, el değmeden hijyenik bir şekilde ürettiği çözümlerle hayatı birlikte kolay hale getiriyor.

Koroplast, kurbanların etlerinin kolayca pay edilmesine ve ihtiyaç sahiplerine hijyenik olarak ulaştırılmasına yardımcı olmak için çift kilitli poşetleriyle ile kolaylık sağlıyor. Kıyma, kuşbaşı ve haşlama için kullanılacak etler; kullanım miktarlarına, ebatlarına ve özelliklerine göre çift kilitli poşetlerle bölüştürülüp buzlukta muhafaza edilebiliyor.

Koroplast’ın Çift Kilitli Poşet’i aynı zamanda çift kilitli yapısı sayesinde sızdırmıyor, etlerin havayla temas etmesini engelliyor ve yıkanarak defalarca kullanılıyor.

Kurban etlerinden hazırlanan et suları ise buzlukta Koroplast’ın Buz Torbası ile dondurularak güvenle saklanabiliyor. İstenilen miktarda et suyundan hazırlanan buz kullandıktan sonra kalan kısım tekrar dondurucuya koyulabiliyor.

Yaşanılabilir bir dünya “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, kullanıcılarına pratik ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL